top of page

about...

me

Hola, ik ben Carmel! In de afgelopen maanden heb ik mijn bedrijf abraso opgestart dat comfortabele, en mooie, bh’s maakt. Het maken van inclusieve en fijne bh’s staat dicht bij mijn hart. Op mijn 15e werd er borstkanker bij mij vastgesteld en heb ik meerdere operaties ondergaan. Twaalf jaar en vijf operaties verder met als gevolg ongelijke borsten, en de enige bh die mij lekker zat: mijn postoperatieve beha. Maar ja, daar voelde ik me niet bepaald sexy in. jarenlang heb ik tevergeefs gezocht naar een lekker zittende bh waarin ik me goed zou voelen. Deze was niet te vinden, daarom nam ik het heft in eigen handen en ontwierp ik er zelf een.

 

In mijn appartementje in Den Haag, met mijn hond op mijn schoot, heb ik het afgelopen jaar non-stop gewerkt aan het ontwerpen en verbeteren van een inclusief en empowering bh ontwerp: abraso "the original". De bh is speciaal ontworpen om elke borst, groot of klein, scheef of plat, hard of zacht, de steun en confidence te bieden die het verdient. 

 

Meer over mij en mijn verhaal weten?

Lees dan dit artikel in de Vrouw of in de Linda.

Carmel Drabbe oprichter comfortabele inclusieve prothese bhs Abraso

the bra

abraso "the original" is een bh die je het liefst nooit meer uit wil doen. Een bh waar je in kan koken, rennen, klussen, lachen, werken, de bloemetjes buiten zetten, bankhangen, schilderen, en nog heel veel meer. Een bh om in te leven. Een bh die je versterkt en embraced. Een bh die je steunt. En bovenal, een bh waar je je goed in voelt, van binnen en van buiten.

 

Of je borst nou net iets anders is, of je gewoon toe bent aan een bh die écht lekker zit, de abraso is een perfecte match voor jou.

 

Wil je meer weten over het speciale design van abraso "the original"? Klik hier voor meer informatie.

 

Bij abraso streven we ernaar om iedereen de bh te bieden die haar borst verdient. We hopen dat onze inclusieve, comfortabele en sexy bh, vrouwen zelfvertrouwen geeft en empowert. Dat onze bh je niet alleen fysiek, maar ook mentaal, steun kan geven. Want juist als je ziek bent geweest of je borst bent verloren, is je sterk en vrouwelijk voelen zo belangrijk. Zo beloven wij de inclusiviteit van ons product, waar mogelijk, te blijven vergroten, om zo in de toekomst voor elke borst een bh te leveren.

 

Als klein, startend bedrijf, vinden we het belangrijk om een positieve impact op de wereld te hebben. Daarom proberen we ook onze impact op het milieu te minimaliseren door middel van eco verpakkingsmaterialen en groene verzendingen. Daarnaast vinden we het ook belangrijk bewustzijn te creëren over het belang van het regelmatig uitvoeren van je eigen borstonderzoek. Daarom voegen wij bij elke bh een uitleg van Pink Ribbon toe over hoe je dat het beste kan doen.  

Heb je nog meer vragen, check dan onze FAQ!

abraso

bottom of page