top of page
comfortabele inclusieve prothese bhs van Abraso

meet our bra: the original

Onze bh’s zijn handgemaakt naar ons abraso design, speciaal ontworpen en ontwikkeld om jouw borst de steun te geven die zij verdient. Omdat elke bh handgemaakt is, is elke bh dan ook uniek en komt met haar eigen quirks. Zo zijn wij allemaal, net als onze bh’s, one-of-a-kind.

 

De abraso the original is gemaakt van zacht kant met brede straps voor extra comfort. De voorsluiting is makkelijk te gebruiken. De drie standen van de voorsluiting zorgen ervoor dat jij de strak- of losheid van de bh zelf kan bepalen en customizen. Ook de verstelbare schouderbandjes zorgen ervoor dat jij de bh kan vormen naar je eigen lichaam. 

 

Door het weglaten van beugels en te kiezen voor een langere bh met voorgevormde cup, duwt en wrijft de bh niet op ongewenste plekken. Ook komt elke bh met twee prothese zakjes waarin een externe prothese kan worden geplaatst.* 

 

Naast het comfort van de bh, geeft het mooie rugdetail en het zachte kant de bh een mooie, sexy look. Of je nou borsten net iets anders zijn, of je gewoon toe bent aan een bh die écht lekker zit, de abraso the original is een perfecte match voor jou.

vrouwen in groene comfortabele inclusieve prothese bhs van Abraso
maattabel abraso bhs
maattabel

INCLUSIVITEIT

Bij abraso streven we ernaar om iedereen de bh te geven die haar borst verdient. We proberen constant ons design te verbeteren en te vernieuwen. Natuurlijk kan het zo zijn dat jouw exacte maat er nu nog niet tussen zit, of dat de bh jou niet de volledige support geeft die je zou willen. Alhoewel wij uiteraard graag voor iedereen een perfecte bh willen leveren, is dat voor ons als startend bedrijf wellicht nog niet altijd mogelijk. Desalniettemin, beloven wij de inclusiviteit van ons product, waar mogelijk, te blijven ontwikkelen, om zo in de toekomst voor elke borst een perfect passende bh te leveren. 

 

We waarderen al jullie suggesties, ervaringen en tips enorm, dus stuur ons vooral een DM of e-mail met jullie bevindingen! Onze contactgegevens kan je hier vinden.

 

*Externe prothese niet bij bh inbegrepen

bottom of page